Spelstrategier för att bli framgångsrik på slots

Slotsmaskiner är en populär spelform hos både nybörjare och mer erfarna spelare. Spänningen när symbolerna snurrar är lika stor i dagens slots online som den var i de tidigare spelautomaterna när spelet drogs igång med en spak.

Till skillnad från dåtidens spelatuomater, där symbolerna för det mesta bestod av olika fruktmotiv, finns idag mängder av slots att välja mellan. När du väljer att spela online slots hos LeoVegas hittar du ett stort utbud av flera olika slots. Vad sägs om Game of Thrones, Sakura Fortune, House of Doom eller Vikings go wild. Vid valet av spel är det i första hand tycke och smak som styr, men det finns också andra saker att ta hänsyn till som t.ex. spelstrategier.

Spelstrategier för slots

Det är en slumptalsgenerator som styr utfallet i slots vilket innebär att det är turen och inte skickligheten hos spelaren som är avgörande. Trots det finns det spelstrategier som kan göra att spelaren blir mer framgångsrik. Drömmen för alla spelare är förstås att lyckas vinna stora pengar men ibland är det spelen med små vinster men med större vinstchans som kan leda till större sammanlagda vinster på längre sikt. Genom att välja spel med hög RTP, d.v.s. Return to player, ökar din vinstchans. RTP brukar ofta ligga på mellan 90 – 97 % och ju högre värde desto högre sannolikhet för vinst.

Låt dig inte lockas av spelreklamen utan välj ett spel som du själv tycker om att spela. Se också till att bestämma dig för hur mycket pengar du ska satsa innan du börjar spela. Gör en vecko- eller månadsbudget för hur mycket pengar du maximalt ska spela för och håll dig till budgeten.

En vinnande strategi för spel på slots är att ha en realistisk målbild för vilken summa du vill tjäna in på spelet. Det kan t.ex. vara att du slutar att spela när din ursprungliga satsade summa har ökat med 10 %. Den som gillar att vinna stort måste även satsa stort när det gäller slots. Ofta krävs det maximal insats för att kunna vinna en jackpott. Det viktiga när det gäller spelstrategier är att tänka igenom vilken typ av strategi som passar dig. Vissa gillar spänningen i att satsa stora summor medan andra trivs med att vara försiktiga och satsa små summor. Kom ihåg att välja en strategi innan du börjar spela och se sedan till att hålla dig till den.